CADRUL LEGAL, DREPTUL DE RETRAGERE ȘI EXCEPTĂRILE PREVĂZUTE DE LEGE

Conform Oug nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii consumatorul are dreptul* să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare (că vrea să returneze parțial sau total), fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

* Consumatorul nu poate denunța unilateral (nu poate returna), în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate (de exemplu: suplimente desigilate)

PROCEDURA DE RETUR / FORMULAR DE RETUR

Pentru înregistrarea cererii de retur, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa: office@topdivers.ro, in care sa specificati nume/prenume, adresa si numarul de awb prin care a fost livrata expeditia precum si contul bancar unde urmeaza sa se vireze suma de bani rambursata.

Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

RETURUL ESTE GRATUIT.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Produsul poate fi returnat numai dacă se află în aceleași condiții în care a fost primit, nu este deteriorat și nu prezintă semne de uzură. Clientul poate returna produsul fără a fi necesară vreo explicație, în condițiile legii.

Produsele se pot returna la adresa: Drumul Nisipoasa 46-52, Bloc A, Sc A1, Parter, Sector 1, Bucuresti.