Cine suntem?

Divers Seo Market SRL este o companie inregistratra in Romania avand sediul in Bucuresti, Intrarea Portocalelor Nr.2, Bucuresti, Sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr , avand Codul de indentificare fiscala RO37126475.

Datele cu character pensonal pe care le prelucram

Colectam urmatoarele date personale de la dvs:

 • Nume si prenume
 • Email
 • Numar de telefon
 • Detalii de facturare si plata

De ce avem nevoie de aceste date?

Avem nevoie de datele dvs. Personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Formular Contact si Comanda

 • Nume si prenume – folosim numele si prenumele pentru procesarea comenzii, facturare si livrarea produselor comandate
 • Email – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs.
 • Numar de telefon – folosim numaraul de telefon pentru a va contacta in cazul unor probleme sau pentru alte detalii informative privind comanda dumneavoastra
 • Adresa de facturare / livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate (in cazul in care doriti sa efectuati o comanda)

Suport

 • Nume si prenume  avem nevoie de aceste date pentru a va indentifica
 • Emai – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva problema
 • Număr de telefon – va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme

Functionalitatea Site-ului

 • Adresa IP, Browserul folosit si Limba utlilizari site-ului –  pentru filtrarea si detectarea atacurilor din internet

Comportamente Online

 • Datele dvs personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Va rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Politica Cookies

Alte scopuri

 • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Ce facem cu ele ?

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitate sunt:

Google Analytics – Furnizor analiza traffic site

Fan curier – Furnizor servicii de curierat

Urgent Cargus – Furnizor servicii de curierat

CManager – Furnizor servicii de contabilitate / facturare

Cat timp pastram datele cu character persnaol ?

Pentru formularul de Comanda datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

Alte informatii

Prin completarea datelor in formularul de contact sau de comanda persoana declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Divers Seo Market SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazut mai sus.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Care sunt drepturile dvs?

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi (GDP – Protejarea datelor personale) va rugam sa ne contactati la data.protection@prointense.ro